Kaikki kiva loppuu aikanaan, kirjoitti SNY:ni eli MinnaR blogissaan. Viimeinen paketti saapui postilaatikkoon perjantaina ja haikein mielin availin sen. Raportoida ehdin vasta nyt, kun viikonloppu on mennyt talonmaalausprojekteissa.

Viimeiseen pakettiin oli koottu edellisten tapaan kaikkea mukavaa. Ensinnäkin SNY:ni oli kirjoittanut minulle kirjeen. Oli kiva tietää enemmän sinusta, kuka olet ja mitä puuhailet. Paketissa lankana oli aivan huikaisevan upean väristä turkoosia Mandarin Petit:iä. Siis uskomattoman hieno väri! Näistä tulee jotain itselle, tuo turkoosi on kyllä niin kovin ihanaa! Lisäksi sain kukansiemeniä, jotka löytävät tiensä pihaamme (kun joskus saamme sellaisen aikaiseksi). Niiden sitten kukkiessa voin muistella tätä SNY-kierrosta =) Lisäksi vielä salmiakkisisuja sekä mansikkakantinen vihko. Kuten aikaisemmatkin, paketti ilahdutti tälläkin kertaa saajaansa. Suuren suuret kiitokset SNY:lleni koko kuluneesta keväästä ja oikein mukavaa kesää sinulle ja perheellesi! Kuten kirjoitit, oli kiva "tutustua"! =)

1306685330_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Itse lähetin paketteja Jossu75:lle.

Neulerintamalla on tapahtunut pientä edistystä. Hertta-myssy Typylle valmistui, mutta voi jestas, että se epäonnistui täysin. Tätä tapahtuu aika harvoin, mutta nyt menee kyllä purkuun koko työ. Jälki on niin epätasaista, että ei tosikaan ja syy ei oikein selvinnyt. Voisiko osasyy olla langassa, jonka neulominen oli ehkä hieman haastavaa?! Illat ovat tällä viikolla kuluneet neuletakin parissa, joka on tarkoitettu Typyn maanantaina syntyneelle serkulle. Jos sen saisi valmiiksi alkuviikosta, niin voi laittaa sitten postiin itse sankarille mahdollisimman pian.