Sukkabuumi jatkuu, Nalle Kukkaketo lanka on testattu ja sukatkin jo koeajettu. Kielo oli värisävyiltään juuri minun makuuni, ihanan raikas. Sukat valmistuivat itseasiassa lähes pari viikkoa sitten, mutta laiska päättelijä sai vasta nyt ne pääteltyä ja höyryteltyä. Varsi ja päällinen on modattua joustinneuletta, kantapää ihan normiversiona. Haaveissa olisi nyt opetella neulomaan sukat "toe up" eli kärjestä alkaen. Jostain täytyisi yrittää löytää tähän hyvä ohje.

 

Tico tico-sukat ovat puolivälissä, toinen siis jo valmis. Niiden kanssa on harjoiteltu myös purkamisen jaloa taitoa. Palmikkoja tein varren mitalta, totesin, että ei ole hyvä ja purin pois. Tilalle ihan perusjoustinta ja siihen olin tyytyväinen. Tico on ensimmäinen noin ohut sukkalanka, mitä neulon ja siksi varmaan jäljen kanssa ongelmia. Harjoitellen hyvä tulee ja ei varmaankaan kyllä viimeinen ohuen ohut lanka, siitä tulee kivan kevyet villasukat.

Villasukkia nyt tarvitaankin, länsirannikolla on oikea talvimyrsky. -15C pakkasta ja saman verran tuulta, tuntuu, että jäätyy pystyyn. Niinpä onkin hyvä käpertyä iltasella telkun eteen jännittämään olympiakisoja ja jatkamaan neulemaratonia. Ja odottamaan lomaa, joka alkaa ensi viikon keskiviikkona. Tai no, "lomaa", meillä maalataan jo sisäseiniä... =)