Kyllä sitä pitää hurahtaa uudestaan - ilmoittauduin mukaan syksyn SNY-kierrokselle. Kevään pakettivaihto oli sen verran mukava kokemus, että päätin lähteä mukaan myös syksyn kiertoon. Toivottavasti löytyy mukavia uusia SNY-ystäviä! =)

Täällä on myös terästäydytty KYJY-aloitusten kanssa. Puikoilla/koukulla on nyt jo 14 työtä, kymmenen siis vielä uupuu. Langat on kuitenkin hankittu jo kaikkiin ja ohjeetkin on katsottu. Puikkoarsenaalin riittämättömyys on osoittautunut haasteelliseksi, vähän täytyy kikkailla, että kaikki saadaan alulle, koska en mitenkään ehdi neuloa valmista alta pois. Onneksi silmukoiden luominenkin jo lasketaan ;) Uskoisin siis selviytyväni tuohon 10. päivään mennessä kaikista aloituksista. Ongelma on, että en meinaa malttaa laskea aloitusta käsistäni pois, kun olisi kiva neuloa pidemmällekin. No, kohta sitä tekemistä riittää, kun noita 24 työtä alkaa työstää pois käsistä jouluun mennessä... KYJYilyistä ilmestyy kuvia ja postausta, kun vaan saan nuo aloitukset pois käsistä ensin.

Sinällään täällä on ollut aika haastava viikko - Typy sai elämänsä ensimmäisen flunssan ja samoin tein oli eka korvatulehdus käsissä. Että äitiä harmittaa =( Ei ainakaan meillä imetyksen ihmevoima toiminut tuon suhteen. Toivottavasti jää ainokaiseksi tällä saralla. Korvatulehduksen lisäksi ensimmäinen hammas yrittää ilmeisesti läpi samaan aikaan, yöt ovat olleet siis melkoisen levottomia (taas kerran). Toivottavasti pian rauhoittuu.

Mukavaa viikonloppua kaikille! =)