Blogitauko venyi sitten todella pitkäksi, edellinen kirjoitus näyttää olevan jo huhtikuulta, 10 kk takaa. Toukokuun tauko oli suunniteltu, kun keskityimme raksan loppurutistukseen. Talo valmistui lopulta ihan meidän asettamassamme aikataulussa ja muutto toteutui kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Ihan viimeiset listat eivät olleet vielä paikallaan tuolloin, mutta nyt ovat =) Talo on siis sisältä valmis ja me ollaan vaan nautittu olostamme.

Se tai oikeastaan hän, joka tämän pitkän tauon lähinnä aiheutti, on tuo mun mahassa möyrivä murunen, jonka on tarkoitus syntyä helmi-maaliskuun taitteessa.Meidän vierashuoneesta tulee sitten lastenhuone. =) Mä olen kuulunut valitettavasti siihen muutamaan prosenttiin, joka kärsii kovasta pahoinvoinnista. Ei siis neulomukset tai mikään muukaan ole hirveästi edistynyt ennen viime viikkoja. Elämä on ollut loppukesän ja syksyn kulkemista sohvan ja vessan välillä...

Kuitenkin jotain joululahjoja on saatu aikaiseksi. Tässä siis vuoden 2010 viimeiset työt.

Anopille tehdyt ystävänpäiväsukat on kulutettu kantapäästä loppuun. Hän sai siis uudet tai oikeastaan kahdet uudet sukat pukin paketissa. Suuren Käsityölehden numerossa 11-12/2010 oli kaksi ohjetta aivan ihaniin pitsisukkiin. Toteutin molemmat sukat vähän eri materiaaleista.

Käyttäjä tykkäsi kovasti bambusekoitelangasta Novita Cloud. Siispä tein toiset sukat tästä langasta. Nyt kuitenkin neuloin kantapään seiskaveikasta, toivottavasti nyt kestäisivät paremmin. Suuren Käsityölehden ohje oli Nalle-langalle ja tytön sukille, mutta koska Cloud on sen verran paksumpaa, pystyi ohjetta soveltamaan suoraan naisen sukkiin. Ohje oli helppo ja kaunis, tätä käytetään vielä toistekin.

Kun vauhtiin pääsin ja toinenkin ohje tuntui mukavalta, neuloin toiset sukat Novitan Nalle Aloevera-langasta.

Pitsisukat Nalle-langasta (yllä) sekä Novita Cloudista.

Toiseen pakettiin löysi tiensä töppöset vastasyntyneelle, nämä on tarkoitettu toukokuussa syntyvälle sukulaisvauvalle. Lankana on käytetty Sublimen Baby Cashmere Merino Silk lankaa. Melkoista ihanuutta!

Pienet töppöset.