Niin, siis sitä, että tää neuloo taas sukkia. Nyt on ollut vähän hiljaisempaa neulerintamalla johtuen useammastakin eri syystä. Ihan ensimmäiseksi tuo omakotitalon rakentaminen osaa olla kyllä aikaa ja  välillä myös energiaa vievää puuhaa. Etenkin näin sisätyövaiheessa myös minulla tuntuu olevan kaiken aikaa kädet täynnä töitä. Jos ei muuta, niin sitten vaan sitä siivoamista. Toisesta päästä kun lopettaa, niin saa aloittaa taas uudestaan alusta. Toisekseen meillä on riittänyt talkooväkeä lähes viikottain ja sekin vie oman aikansa sitten muuten. Sinänsä kyllä äärimmäisen positiivista =) Niin, ja kuten tavallista, niin näin keväisin tuolla töissä saa asua ihan riittämiin... Mutta eikös se ollut niitä ammatinvalintakysymyksiä?! Vai miten se nyt olikaan.

Mutta parit sukat on valmistuneet. Ensiksikin totesin talven helpottamisen yhteydessä, että mulla ei ole kesäisiä/kevyempiä unisukkia lainkaan. Sitten omistin pari kerää Puro Batik-lankaa. Siitä sitten nitkuttamaan. En tiedä, kuinka järkevää oli sitten tehdä sukkia akryylilangasta, neulominen ei ainakaan ollut mikään kaikkein mieluisin kokemus. Tosin sukat ovat olleet jo käytössä eikä valittamista sen suhteen.

      

Unisukkia palmikoilla.

Sitten tein työkaverille lahjaksi (hys! hän ei vielä tiedä) Nalle Kukkaketo-langasta sukat. Väri oli syreeni. Nyt on noista kukkaketo-langoista jo pari testattu, kai ne täytyy loputkin vielä jossain välissä kokeilla...

Syreeni-sukat ja tulppaaneita. Eikös ne ole aika lailla sen kukkaketo-ruusu-langan värisiä...