Niin se vuosi vaan otti ja vaihtui. Vuoden viimeiset tuotokset ovat vielä bloggaamatta, niistä tässä.

Typy sai kaulurin # 2. Tällä kertaa jouluisissa sävyissä ja lankana Lanett. Ohje on sama vanha tuttu, se kun on kerran todettu käytössä toimivaksi. Kaveriksi tein samaa sarjaa lapaset, malli on omasta päästä ja koko taitaa tällä kertaa olla sopivampi kuin aiemmissa. Ainoa, että punainen lanka loppui kesken ja jo mietin, että mitäs ihmettä teen peukaloiden kanssa. Hetken aikaa varastoja kaiveltuani totesin, että kyllä täällä on joku vanha nöttönen jäljellä suht samaa sävyä. Peukut syntyivät sitten siitä. Aika kivan pirteät näistä tuli ja kauluri on ollutkin jo kovassa käytössä.

malli: joku ikivanha teeteen ohjeläpyskä + lapaset omasta päästä
puikot: bambuiset sukkapuikot 2,5 mm ja metallinen pyörö 2,5 mm (40 cm)
lanka: Lanett punainen ja valkoinen

Sitten viime viikolla valmistui itselle myssykkä. Halusin tehdä jotain suhteellisen helppoa ja joutuisaa ja tuloksena syntyi tällainen "smurffipipo". Isäntä meinasi, että meinaatko hiphoppariksi ryhtyä... Ei kai sentään, vaikka piposta tulikin löysä ja sopivasti roikkuva. Tämä oli ensimmäinen kosketukseni alpakka-lankaan, en ole sitä koskaan aiemmin neulonut. Vaikutti mukavan pehmeältä ja tänään pipo lämmitti päässä työmatkoilla. Ei ainakaan kutittanut yhtään.

 

malli: omasta päästä, 120 s (löysä)
puikot: bambuinen pyöröpuikko (50 cm)
lanka: teetee Alpakka tummanruskea ja sininen

Nyt puikoille on päässyt jo pitkään laatikosta huudellut vironvilla. Siitä syntyy miun ensimmäinen revontuli =). Kuvia tästä, kun pääsen vähän ensimmäistä mallikaaviota pidemmälle...