Huh hulinaa. Sellaista on ollut tällä viikolla niin kuin varmaan suurimmalla osalla ennen joulua. Lisäksi on ollut kaikkea muuta erityistä ohjelmaa ja odottamatonta, joka on vienyt ajatuksia pois arkisista aherruksista. Meidän perheessä on ollut myös ensimmäinen joulujuhla, kun vauvamuskari juhlisti joulua viime keskiviikkona. Hienosti pienet tontut jaksoivat koko juhlan ajan. Typykin istui kuin tatti, kun oli niin paljon ihmettä ja katseltavaa.

Torstaina kyllä säntäsin töiden jälkeen postiin, kun kotona oli odottamassa pakettikortti. SNY:n viimeinen pakettihan se oli, kuten arvasinkin. Samalla paljastui, että pakettien takana on ollut Kisa. Yhtään en aavistanut, kuka siellä on hääräillyt, vaan salaisuus säilyi loppuun asti.

Viimeinen paketti oli ylenpalttisen runsas. Aivan superihkua lankaa. Lapussa luki "Zelda's Dippins" ja väri "Eldorado". Never heard, mutta niin ihanaa, että. Voisitko, Kisa, hieman selventää, mistä tällainen lanka mahtaa olla kotoisin? Todella kaunista ja ihan minun väreissäni. Kiitos! Sitten paketissa oli "Suloiset Sukat"-kirja, uusi tuttavuus tämäkin, ja nopealla selailulla löytyi useampi kiva malli toteutettavaksi. Kun nyt alan joulun jälkeen tuhoamaan tuota lankavarastoa, niin täytyy hyödyntää tätä. Sitten sain lisää silmukkamerkkejä, Hiya Hiya-merkkisiä. Syksyn ensimmäisessä paketissa olleet merkit ovat olleet todella kovassa käytössä ja luulen, että nämäkin päätyvät heti käyttöön. Kuinka sitä on ennen  tullutkaan toimeen?! Sitten runsaasta paketista löytyi vielä siili- ja nallenappeja. Ja suklaata =) Kaiken kruunasi kaunis itsetehty jouluinen kortti. Kiitos SNY-ystävälleni mukavasta syksystä! =) Toivotan oikein rauhaisaa joulunaikaa Sinulle ja perheellesi!

Täällä on puikot suihkineet viimeisiä neuleita pukinkonttiin. Raportointia on luvassa joulun jälkeen sitten enemmälti. Himoittu KYJY-lista ei tosiaan valmistu, nyt saldo on 12/24 eli puolivälin sentäs saavutin. Neulottu on paljonkin, mutta listan ulkopuolelta. Mä olen selvästi sellainen "tuurineuloja", tällainen pitkien listojen tekeminen ei satu minulle. Tulipahan kuitenkin tämäkin testattua.

Nyt haluan toivottaa kaikille mukavia joulunaluspäiviä. Itsekin yritän jo pikku hiljaa rauhoittua ja jättää liiemmän töhöttämisen vähemmälle. Perjantaina sitten lastataan perhe autoon ja suunnataan mummuloihin joulun viettoon.