Olen tässä hetken antanut mielessäni muhia ajatuksen, että ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla ei tähän taloon tulisi yhtään kerää/vyyhtiä/nöttöstä/mitään muutakaan lankaa, vaan aloittaisin massiiviset lankavaraston tuhoamistalkoot. Sieltä löytyy vaikka mitä mukavaa, jotka vaan pitäisi laitttaa puikoille. Esimerkiksi tämän vuoden kahdelta SNY-kierrokselta oon tullut vaikka mitä ihanuuksia, mutta vielä ne odottavat tekijäänsä tuolla. Sitten noita Novitan lankoja on melkoinen varasto, niistä saa melkoisen monet sukat ja lapaset, ehkäpä jotain muutakin kivaa.

Ensin täytyy saada tuo uhkaavasti lähestyvä joulu alta pois, mutta sen jälkeen taidan tehdä oikein rehellisen inventaarin ja lukea urakalla lehtiä ja kirjoja, jotta saisin langat ja mallit kohtaamaan toisensa. Ja nettiä kanssa, siellä ne hienoimmat mallit tuntuvat olevan.

P.S. Isäntä tuntui olevan melkoisen mielissään, kun hänelle tätä asiaa ääneen ajattelin. Oli mokoma sitä mieltä, että meillä tätä lankaa tuntuu kulkevan kaiken aikaa ja joka puolella. Höh, miehet on JUST tommosia ;).