Lapasia ja tumppuja, siis. On se ihmeellistä, ensin neuloin Typylle lapaset, jotka lienevät sopivan kokoiset ensi keväänä. Pudotin sitten silmukoita reilusti pois ja tein uudet tumput, jotka ovat sitten loppujen lopuksi vähän turhan naftit. Kyllä ne onneksi mahtuvat, mutta ovat kuitenkin vähän turhan kinkkanat. Onkos tässä joku suutarinlapsiefekti tai jotain... No, uutta puikoille vaan, ehkä se jossain vaiheessa onnistuu.

malli: omasta päästä
puikot: bambut 3 mm
lanka: Novita Nalle Kukkaketo "ruusu"
kulutus: vielä punnitsematta (kuitenkin Kyjyn #13 voi jo kuitata!)

Muutakin valmistunutta on, mutta vielä kuvailematta. Typylle tein pikapikaa kaulurin teetee:n uudesta Helmi-langasta. Tämä oli todella miellyttävä uusi tuttavuus, ihanaa lankaa! Typyn Hertta-myssy on myös lähes valmis päättelyä lukuunottamatta. Tämän kanssa on vaan nyt ongelma nimeltä lanka. Tai lähinnä sen puute. Tuota Baby Bamboo väriä ei sitten enää tehdä ja mietin, mitä ihmettä sen kanssa nyt teen. Samansävyistä alpakkalankaa löysin, mutta siitä puuttuu se bambun kiilto. Hmmm. Sitten puikoilla on kiitänyt Puroa, tänään yritän viimeistellä tämän, jos kuviakin saisin tänne pikapikaa. Lisäksi yhden sukat/sukkaset/tossukat ovat lähes valmiit, nämä sujahtavat kyllä nopsaan pukinkonttiin.

SNY-paketti omalle parille alkaa olla postittamista vaille valmis. Olen siihen kyllä aika tyytyväinen, toivottavasti parinikin on. Tämä selviää sitten aikanaan...