Nyt se on täällä! Nimittäin ihka ensimmäinen SNY-pakettini. Itse asiassa paketti saapui jo viime viikolla hyvissä ajoin, mutta tässä on ollut kädet niin täynnä työtä uuden perheenjäsenen kanssa, että raportointi on jäänyt viime tinkaan. Meille syntyi siis vajaat kaksi viikkoa sitten ihana pieni tyttövauva ja viikko ollaan harjoiteltu uutta arkea vauvan kanssa kotosalla. Tyttö on ihastuttava ja aika on mennyt kuin siivillä. Ihanaa vauva-aikaa siis täällä! =)

Sitten siihen ihanaiseen helmikuun pakettiin. Ihan kuin SNY:ni olisi omannut jonkinlaisia selvännäkijän lahjoja, koska sain aivan upeaa, unelman pehmeää Bamboo-lankaa tuollaisissa herkullisissa punaisen kirjavissa sävyissä. Tuosta tehdään jotain varmasti typylle! Lanka oli uusi tuttavuus minulle ja sormet jo syyhyävät sen puikoille ottamista. Paketissa oli myös Villit silmukat Käsineitä-kirja. Tätäkään ei hyllystä löytynyt, kaupassa joskus olen hypistellyt kylläkin jo aiemmin. Sieltäkin löytyi vaikka mitä, monta mieltä kutkuttavaa ohjetta ja uusia ideoita. Lisäksi paketissa oli suloinen kissakortti mukavien terveisten kera. Kiitos ihana SNY:ni, onnistuit ilahduttamaan suuresti ja paketti oli oikein mieluinen! =)

Helmikuun paketti. P.S. Olemme myös investoineet uuteen kameraan, näkyy toivottavasti myös tänne päivittyvien kuvien laadussa.