Ihana neuloa välillä jotain sinistäkin. Tämän mahdollisti Typyn edellisellä viikolla syntynyt serkkupoika. Puikoille laitettiin siis vauvalankoja ja niistä syntyi neuletakki. Ohje on Modan numerosta 2/2011 ja lankana on käytetty Sublimen Baby Cashmere Merino Silk lankaa. Kerät löytyivät tummansinistä lukuunottamatta omista varastoista, niitäkin on siis samassa yhteydessä saatu tuhottua pienemmiksi =) On kyllä nuo sinisävyt niin kivoja, että taidan tehdä Typyllekin jotain sinistä. Kaikki tuntemattomat kyselevät jo nyt, että "onkos se poika", kun puetaan tyttöä niin sukupuolineutraalisti ja käytetään paljon vihreitä, ruskeita ja sinisiä vaatteita. Kyselkööt. Toki en vastusta punaisia sävyjäkään, liika on vain liikaa sillä osastolla.

Malli oli simppeli, vain suoria kappaleita. Hyvä perusohje, jota taidan hyödyntää jatkossakin. Serkkupoika oli syntyessään sen verran potra, että kooksi valitsin 6/9 kk. Luulen, että tulee käyttöön kuitenkin suht pian, jos vaikka niitä elokuun iltoja sitten lämmittäisi viimeistään. Tämä laitetaan postiin ja jäädään odottamaan käyttäjien kommentteja.

Napit löytyivät omista varastoista. 

Muuten neulerintamalla on täällä hiljaista tällä hetkellä. Meillä maalataan taloa ja yritetään saada se ulkopuolelta valmiiksi viikon sisään. Puuhaa siis riittää muutenkin.

EDIT 19.6.2011:

Serkun pakettiin pieniä jalkoja lämmittämään löysivät tiensä vielä Novitan Nalle Kukkaketo Sinikello-langasta neulotut sukat. Tykkään kovasti tuosta Kukkaketo-sarjasta ja raidoittuminen toimii mielestäni vauvasukissa mahdottoman hyvin.