"Aa aa lapsoseni
tuu tuu tuppuseni
nuku nuku nuppuseni
lennä unipilveen.

Paina pääsi pilven syliin,
pilvi vie sinut tähtien kyliin,
jo sinne muutkin lapset meni.
Aa aa lapsoseni."
Kirsi Kunnas

Tämän kauniin runon myötä sai vauvapeitto uuden omistajan eilisessä kastejuhlassa. Viimein täältäkin voi siis raportoida KYJY:n väliaikatietoina jotain valmistunutta. Nimittäin vauvanpeitto ihanalle pienelle kummipojalle, kyjyily #17 on siis jo saanut uuden omistajan. Mallihan oli omasta päästä ja lankana Novitan Nalle farkunsinisissä väreissä. Taas kerran tämä jäi punnitsematta, mutta lankaa kulutin liki kolme kerää, melkein siis 300 g. Toivottavasti tälle on käyttöä syksyn ilmojen viiletessä!

malli: oma
lanka: Novita Nalle aloevera "farkunsininen" vajaa 300 g
puikot: bambu pyöröt 3,5 ja 4 mm

Kuva on onneton, pahoittelen. Tämä on otettu ilman salamaa, kun tuo pinta tulee paremmin esiin. Salamalliset kuvat olivat jotenkin liian "kovia", kuvaajassa siis vika.

Lisäksi viikon aikana on valmistunut kaksi paria pieniä vauvavillasukkia ja yhdet pienet lapaset. Näistä kuvia myöhemmin. Mieli askartelee jo syksyn SNY-kierroksen parissa. Oma SNY:ni siellä jossain jo huutelikin kommentteja tuolla alempana, huomattu on. Täällä mieli avoimena odotellaan jännityksellä, mitä tuleman pitää! =) Omassa päässäkin jo mietityttää kovasti, mitä ihmettä omalle parilleni oikein keksisinkään. Kohta se alkaa! =)