SNY jo vihjailuillaan paljasti paketin olevan matkalla tänne länsirannikon suuntaan. Postipoika sen eilen sananmukaisesti kolautti postilaatikkoon - hieman oli kuori kärsinyt laatikkoon runnomisesta. Onneksi sisältö oli ehjä ja puhdas kaikkinensa.

Minun SNY:ni on selkeästi päättänyt saada minut virkkaamaan jotain. Hyvä hyvä! Viimeksi sain koukkuja ja nyt sitten ihanan virkkausohjeita sisältävän kirjan. Ja siis ohjeet on tarkoitettu pienokaisille =) Eilen kirjaa selailin ja siellä on montakin toteuttamiskelpoista mallia. Ja mikä parasta, hyvät ja selkeät ohjeet. Kirjan alussa oli pätkä, jossa opastettiin myös eri silmukat, lyhenteet yms. Kun ei ole vuosin tullut virkattua juuri mitään, niin tämä oli oikeinkin tarpeellinen osio.

Huhtikuun paketti.

Paketista paljastui myös Sirdarin Baby Bamboo lankaa ihanassa oranssissa sävyssä. Melkoista ihanuutta tämä! Kuvissa väri on selvästi oranssimpi kuin todellisuudessa, se on oikeasti jotenkin pehmeämpi. Olit purkanut kerät matkaamista varten ja kerin ne eilen kerälle. Eivät olleet menneet sekaisin, hyvin toimi tuo konsti. Ehkä näistä oikeasti nyt innostun virkkaamaan jotain. Olen todella huono mallitilkkujen tekijä, mutta nyt täytynee inspiroitua sen verran. On tuo virkkuukoukun maailma sen verran vieras. Mietin myös, josko tekisin näistä jotain niiden ensimmäisen paketin bambulankojen kanssa, värimaailma ja materiaali on ainakin sama.

Valmiina koukulle.

Paketissa oli myös nameja, Kouvolan metrilakua ja mansikkavalkosuklaita. Selvisivät kuvaan asti, mutta eivät kyllä enää nähneet tätä päivää...

Kaiken kaikkiaan ihana paketti, joka ilahdutti saajaansa suuresti, kiitos! Ensi kuu onkin jo sitten viimeinen ja saan tietää, kuka siellä kaiken ihanuuden takana oikein on. En ole metsästänyt blogeja läpi ja yrittänyt etsiä SNY:täni, olen ajatellut, että mukavampi vain, jos se säilyy salaisuutena loppuun asti. Sinällään hauska sattuma on, että postileimoissa näkyvä merikaupunki on itsellekin tuttua seutua - omat juuret ovat siellä naapurissa ympyräkaupungissa. Elämä on vain kuljettanut omia polkujaan tänne länsirannikolle. SNY:lleni esittäisin vielä toiveen, että laittaisit viimeisen pakettisi mukaan omat yhteystietosi.