SNY jo hieman paljasti kommentoinnillaan, että tämän kuun paketti on matkalla tänne länsirannikolle. Ja oi ihanaa, eilen kun vaunujen kanssa taapersin kaupunkireissulta selkä märkänä (loskaa siis riittää ainakin toistaiseksi), niin siellä se paketti odotti piristämässä saajaansa postilaatikossa. Postipoika oli siis melkoisen nopea! =)

Paketin sisältä löytyi sitten vaikka mitä. Sokerina pohjalla oli tuommoinen unelman pehmyt Novitan Bambino lanka, söpössä vaaleanpunaisessa sävyssä tietenkin! Tuota sitten silittelin eilisen illan ja mietin, mitä siitä laittaisin puikoille. Sitten paketista löytyi setti värikkäitä virkkuukoukkuja. Taas osui oikeaan osoitteeseen - omistan ennestään muutaman harvan koukun, joten nämä tulevat ihan oikeasti tarpeeseen. Jos nyt saisi aikaiseksi vaikka virkatakin välillä jotain, ainakin nuo syötävän suloiset välineet motivoivat aloittamaan! Sitten vielä hemmotteluosastoa - jääkahvia, teetä, suklaata (saattoi kadota heti kuvan ottamisen jälkeen) ja tuikkuja. Olen kyllä saanut aivan ihanan SNY:n! Kiitos paketista, oli oikein mieluinen! Mielenkiinnolla jään odottamaan ensi kuun yllätystä; SNY:ni on onnistunut kokoamaan kaksi niin erilaista pakettia, että en taida edes uskaltaa arvailla, mitä mahtaa ensi kuussa postilaatikosta kolahtaa. Kyllä tämä aikuisten leikkiminenkin osaa olla aika mukavaa puuhaa... =)

Ihana maaliskuun paketti.

Ei se eilisen herkuttelu jäänyt pelkästään tuohon ihanaan SNY:ni lähettämään pakettiin. Olen löytänyt kotiäitinä itsestäni uusia ulottuvuuksia ja uuden harrastuksen. Ukkokulta uhkasi tosin torpata tämän ajanvietteen heti alkuunsa ottamalla kortit parempaan talteen... Piipahdin nimittäin lankakauppa Kujeen nettisivuilla, ja eilen sitten haimme tytön kanssa ostokset postista kotiin. Eli siihen loskassa tarpomiseen oli oikea motivaattori - langat. Paketista löytyy nyt lankoja lähinnä tytölle tuleviin tarpeisiin, Dropsin merinovillaa pinkkinä ja Schoppel Wollen Reggaeta pari kerää ihanan keltaisissa sävyissä. Tosin nuo makoisat keltaiset sävyt innostavat tekemään kotiinkin jotain pääsiäiseksi. Saas katsoa siis. Nuo Shibui Knitsin langat on kyllä ihan itselle, tuo lanka on todellista ihkua! Ehkäpä huivi noista, täytyy alkaa metsästää mallia siihen. Lankaa on noissa yhteensä n. 350 m, täytyy katsoa, mitä siitä saa aikaiseksi. Sitten paketissa oli jotain vielä ensi kuussa lähetettävään SNY-pakettiin, ne on vain ennen kuvailua siirretty parempaan talteen, että säilytetään yllätys loppuun asti.

Ostoskassin sisältöä, nami nam.

Nyt täytyisi jaksaa perehtyä tämän blogin ulkoasuun. Tälle on käynyt jokin outo muljaus, koska ulkoasu on nyt tämä. Jos sitä sais vaikka orientoiduttua tekemään oman blogipohjan jonain päivänä...