Hyvää kannattaa odottaa. Tämä pätee lähes kaikkeen, näin myös marraskuun SNY-pakettiin. Tänään tuli ilmoitus, että "saa noutaa", ja niinhän me Typyn kanssa suunnattiin vaunulenkillä kohti postia.

Paketista löytyi sinivalkoisia sävyjä, sopiipa hyvin, kun itsenäisyyspäivä on jo ovella. Tässä kuussa paketista löytyi teeteen Pallas-lankaa. Tätä löytyy pari kerää varastoista jo entuudestaan, mutta ei juuri näitä värejä. Sinikirjavaa pallasta siis on ja luulen, että siitä yhdistelen tuohon yksiväriseen siniseen. Valkoinen mukavasti raikastaa kokonaisuutta. Ei siis yhtään haittaa, että siniset langat ovat eri erästä, en näistä yleensäkään ole niin turhan tarkka... Sitten uusi tuttavuus oli Gjestalin Baby Ull, tämäkin sinisenkirjavissa sävyissä. Jotain kivaa tästäkin arvaten syntyy. =)

Paketissa oli myös aivan mahtavia nappeja. Tällaisia en ole ennen nähnyt. Jos oikein ymmärsin, niin niissä on kuivattuja kasveja jotenkin laminoituina tuonne mukaan. Olivat tosi nätit! Herkutteluun löytyi Santa Lucia teetä. Tämä on jonkinlaista valkoista jouluteetä, tämäkin oli ihan uusi tuttavuus. Pakkaus kertoi, että tee on maustettu karpalon ja ranskalaisen vaniljan aromeilla, nam nam. Mä olen jo liki kaksi pussillista jouluteetä tuhonnut tänä syksynä, joten osui ja upposi. Sitten äiti sai oman joulukalenterin ja vielä kortin terveisineen.

Kiitos SNY tämän(kin) kuun mukavasta paketista! =) Tämä riemu lähestyy loppuaan, muutaman viikon kuluttua sitten selviää, kuka siellä näiden kaikkien ihanien yllätysten takana oikein on. En ole yrittänyt ottaa selvää sinusta blogeja kahlaamalla, mielestäni on mukavaa, että yllätys säilyy loppuun asti. Eli ei siis ole hajuakaan siitä, kuka siellä on hääräillyt. Sen vain tiedän, että olet selvästi miettinyt, mikä minua voisi ilahduttaa ja siinä hyvin myös onnistunut. Kiitoskiitoskiitos! =)