Meidän perhe vietti viimeisen kuluneen viikon kaakonkulmalle sukuloiden ja ystäviä tavaten. Mummut ja pappa saivat annoksen Typystä ja olihan tuo tietenkin vaihtelua myös vanhemmille. Eilen illalla kotiuduttiin ja jännitettiin, mahtavatko kaikki postit löytyä laatikosta, ovatko toisin sanoen mahtuneet sinne. Melkoinen pino kaikkea sieltä löytyikin ja suureksi yllätyksekseni postipoika oli tuonut jo tullessansa myös syksyn ensimmäisen SNY-paketin. En osannut sitä vielä odottaa lainkaan.

 

Minulle on selvästi jo toisen kerran putkeen osunut ihan huippu-SNY! Mitä kaikkea ihanuutta paketti kätkikään sisäänsä! =) Paketissa ollut kortti sanoi: ”Löydä elämänilo! Nauti arjen pienistä hetkistä”. Niin kovin totta ja meinaa unohtua usein tässä arkisen tiimellyksen ohessa. Paketissa oli pari kerää Debbie Bliss Rialto lankaa juuri tuollaisissa minun makuuni olevissa väreissä, luonnonvalkoista ja ruskeanharmaata (tai toisinpäin). Aivan ihanaa merinovillaa, pehmoista ja suloista! Tuo lanka on minulle uusi tuttavuus, näin ”hypistelytuntumalla” vaikuttaa kyllä upealta uudelta tuttavuudelta. Mukana oli pipon ohje, joka kutkuttelisi. Toisaalta noista langoista voisi tehdä itselle aivan ihkut lapasetkin tai jonkinmoista huivia. Hmm hmm, vielä pitää vähän miettiä. Sitten ihania silmukkamerkkejä syksyisissä väreissä, kuten kortissa kirjoitit. Näille on tosiaan tarvetta. Herkutteluun löytyi vielä salmiakkia. Kiitoskiitoskiitos ihana SNY! =) Olit tosiaan lukenut kirjoittamani kuvauksen läpi ja onnistuit ilahduttamaan väsynyttä kotiinpalaajaa.

 

 

Mummulaviikolla on neulottukin. Kyjy #10 on valmis ja lisäksi Typy sai (taas) yhdet sukat. Mä en ymmärrä, millaista vauhtia sen jalka oikein kasvaa, edellisessä postauksessa esitetyt Froya-sukat meinaavat jäädä heti kättelyssä lyhyiksi. Neiti on pitkä ja hoikka, kuten jo silmä ja kaikki neuvolakäyrätkin kertovat. Näköjään jalkaterä kuuluu tähän samaan sarjaan. Kyjyilytöissä menee muutamassa lanka vaihtoon, koska se näyttää olevan sallittua. Jos näistä postailen viikonloppuna paremmalla ajalla ja kuvien kera. Nyt laittamaan oma SNY-paketti lähetyskuntoon, jospa sen saisi tänään tai viimeistään huomenna lopsautettua postin vietäväksi.