Typyn syntymästä on kulunut jo 4 viikkoa, aika menee suorastaan kiitämällä. Hän on helppo tapaus, joka lähinnä syö ja nukkuu, nykyisin jo hieman seurusteleekin. Äitillä on siis ollut hieman aikaa jopa neuloa, vaikkakin tuntuu tämä vauva-arki olevan ihan sataprosenttisen työllistävää. Niin sitä yllättävän helposti humpsahti tuohon vaipanvaihto-imettämis-nukuttamis-pyykinpesurumbaan. Ja miten se onkin niin ihanaa! =)

Ihan rentoutumismielessä tuli tarve neuloa jotain tosi simppeliä, joka ei vaadi liikaa ajattelua. Tein siis hiippapipon. Ohje on sovellettu Modan numerosta 6/2010. Jätin korvalliset neulomatta ja tein hieman pidemmän joustimen sen sijaan. Lankana olen käyttänyt varastoista löytynyttä Novitan Puroa, värinä tundra. Tämä on niitä ensimmäisiä Puro-sävyjä, joista tykkäsin tosi paljon. Hieman ehkä jopa harmittaa, että niitä ei tullut varattua enempää tuonne lankakoriin. Uudet sävyt ovat ehkä hieman tylsiä minun makuuni, jostain syystä nuo riemunkirjavat langat miellyttivät enemmän.

       

Sitten tietysti päällimmäisenä mielessä on neuloa tuolle pikkuiselle kaikennäköistä. Suunta oli otettava siis paikalliseen lankakauppa Kajavaan ja siellä oli tarjouksessa Sublimen Baby Cashmerino Merino langat. Myös teeteen Primaveroja hypistelin, mutta jätin ne vielä kauppaan. Kaikkea ei raaski hankkia kerralla ja nuo ovat kyllä tosi kalliita, mutta vaan niin ihania... Ohjeen bongasin uusimmasta Modasta. Jostain syystä olen  kyllä jäänyt täysin koukkuun noihin Modan ohjeisiin. Ne on helppoja, selkeitä ja niiden mukaan neulomalla onnistuu taatusti. Ainoa, että tällä kertaa en millään tajunnut, miten kierretty joustinneule on tarkoitus neuloa. Jos joku osaa selittää paremmin, niin neuvot otetaan kiitollisena vastaan. Itse neuloin nyt sitten ihan tavallista joustinta. No, joka tapauksessa kaikki kappaleet ovat nyt valmiita, enää tarvitsee ommella takki kasaan ja neuloa siihen kaulus. Ja metsästää jotkut suloiset napit myös! Lankaa on vielä sen verran tähteenä, että siitä saa toivottavasti vielä tossut aikaiseksi.