Taas kerran voi todeta, että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Tällä kertaa kyse on lomasta. Isäntä lähti tänään töihin ja niin meilläkin Typyn kanssa koitti arki. Tänä vuonna loma oli todellakin paikallaan ja täytti myös tehtävänsä täydellisesti. Olimme koko perheen voimin ensin vesillä pari viikkoa ja tuon viimeisen viikon lomailimme hieman erityyppisissä maisemissa Sveitsissä Geneve-järven ympäristössä. Veneilyyn otimme asenteen, että mennään päivä kerrallaan kelien ja fiiliksen mukaan. Etenimmekin vain lyhyitä päivämatkoja pääosin vauvan ehdoilla. Ja voi että, miten koko perhe nautti! Suorittajaluonteet osasivat kerrankin ottaa rennosti ;) Typy nukkui veneellä hienosti, oikeastaan voi sanoa paremmin kuin kotona. Veikkaukset osuivat siis oikeaan. .. Kuitenkin nyt meidän päivä- ja tällä hetkellä myös yörytmi on selkeästi hieman hakusessa ja minusta alkaa tuntua, että sitä ei itsestään synny. Kai sellainen täytyy tehdä sitten ihan kellon mukaan. Tällä hetkellä tyttö tekee hampaita ja yöt ovat hetken seesteisen kauden jälkeen taas hieman vilkkaampia.

 

 

Lomatunnelmia.

 

Saltkråkan-sukat valmistuivat vesillä. Niissä ja keltaisissa crockseissa tepastelin vierrassatamissa. Kommenttejakin saatiin ihanasta pirteydestä. Isäntä oli vahvasti kyllä sitä mieltä, että noita ei paranisi käyttää muuta kuin kotioloissa. Mokoma tiukkapipo ;) Toisetkin sukat ovat valmistuneet, nämä Typylle. Totesin, että toisen jalka on kasvanut niin kovasti, että vanhat eivät mahdu enää jalkaan, vaan kantapää karkaa.

 

 

KYJYily on kyllä pahasti rempallaan. Aloituksia pitäisi taikoa vielä 17 kpl ja aikaa on enää 10 päivää. Se on siis liki pari aloitusta per päivä. Hui kauhistus. Ohessa kuvamateriaalia siitä, mitä nyt on saatu aikaiseksi. Valmiita töitä on siis tähän mennessä yksi ja plussa päälle vauvan sukista. Säälittävää. Nyt täytyy ryhdistäytyä tosissaan, jos meinaa ehtiä kelkkaan mukaan.

 

KYJY-aloitukset, tilanne 31.7. Kuvasta puuttuu yhdet 7veikka-sukat.

 

P.S. Matkustaminen on erimoista lanka-addiktin silmin. Ohessa saldoa tuoreista hankinnoista. Siniset Nallet ovat tulevan kummipojan vauvanpeittoa varten ja Rose-mohairista tulee itselle tunika. Toivottavasti tämä valmistuu ennen töihinpaluuta, joka tapahtuu (jo) marraskuussa. Tällöin meillä tapahtuu vuoronvaihto ja isäntä jää Typyn kanssa kotiin. Mutta sitä ennen tämä äippä nauttii jokaisesta päivästä, mikä jäljellä on! =) Merino Blendit, maissilangat ja ihanaiset napit ovat Piikkopirrasta Turusta ja Jawoll Magic on Sveitsin tuliainen.