Uskomattomat paukkupakkaset vaivaavat myös länsirannikkoa, tosin kai myös muuta Suomea... Näillä keleillä ei ole paljoa viitsinyt naamaansa ulos työntää. Onpa ainakin hyvää aikaa ja syy/tekosyy neuloa! =)

Huiveja olen tehnyt viime aikoina melko vähän ja nyt otin työn alle sellaisen. Lankakorissa pyöri useampi kerä tuollaista kaunista vaaleansinistä Novitan Woolia ja ne käytin sitten pois. Tulipahan lämmin kapistus hartioita lämmittämään! Ohje on Ullasta ja malli on ns. Fifi-huivi. Olen neulonut suht vähän pitsineuleita, ja tätä oli mukava ja helppo neuloa. Varmuus kasvanee tässäkin asiassa harjoituksen myötä ja seuraavaksi voi kokeilla jotain muuta. Lankaa tähän kului vajaa 5 kerää, eli sellainen vajaa 250 g.

Muitakin pikkuneuleita on valmistunut, lapaset varastosta löytyneistä Nalle-langoista sekä tietysti Novitan papukaijalankaa on testattu masuasukin sukkiin. Niistä tuli ainakin pirteät! Lapasiin haaveilen vielä keksiväni jotain huovutus tms piristystä.

    

Muut puuhat kutsuvat seuraavan parin viikon aikana ja pientä viivettä blogin päivittämisessä on odotettavissa. Älkää siis ihmetelkö, jos mitään ei hetkeen kuulu. Jos vaikka olisi muutakin kerrottavaa sitten tämän jälkeen... =)